top of page
Bloem los goud.png

Permanente make-up

Permanente wenkbrauwenmake-up

Permanente make-up ofwel PMU genoemd is het aanbrengen van pigment in de lederhuid. Heb je moeite met het tekenen van de wenkbrauwen of krijg je een eyeliner niet netjes aangebracht dan is permanente make-up misschien wel de oplossing!

Het pigment wordt aangebracht met een pen met daarin een naaldmodule. De permanente make-up ofwel PMU heeft qua techniek veel weg van een tatoeage met als verschil dat het minder diep in de huid wordt aangebracht waardoor de kleuring wel slijt.

De pigmentatie zal na 1 tot 4 jaar vervagen en wordt daardoor ook wel semi-permanent genoemd. Het zal daarom ook eens in de zoveel tijd bijgewerkt moeten worden. Voordat het helemaal weg is kunnen er echter nog vele jaren overheen gaan.

Omdat het in de lederhuid wordt geplaatst is het eigenlijk niet echt permanent. Door o.a. UV straling en door het natuurlijk vernieuwen van de huid zal de pigmentatie vervagen en uiteindelijk in zijn geheel verdwijnen. Het is meestal wel zo dat er nog een gloed van de pigmenten zichtbaar blijft.

Ik doe het zetten van PMU al ruim 10 jaar en laat iedereen die voor een behandeling komt na 4 weken terugkomen voor controle in mijn schoonheidssalon. Mocht het nodig zijn dan werk ik het direct bij.

  • Wenkbrauwen  € 275,-

  • Eyeliner boven € 199,-

  • Eyeliner onder € 169,-

  • Eyeliner boven en onder  € 299,-

  • Touch-up behandeling vanaf  €115,-

bottom of page